Selecteer een pagina

Data-analyse en visualisatie

Het nemen van datagestuurde beslissingen en het efficiënt delen van informatie is essentieel in de snel veranderende bedrijfsomgeving. ConsumerView biedt op maat gemaakte data-analyse- en visualisatieservices, zodat uw bedrijf wendbaar en collaboratief kan zijn om in te spelen op marktveranderingen en uw klant te begrijpen.

Multi-source databeheer

 

Verzamelen, structureren en opslaan van gegevens uit verschillende bronnen, zowel groot als klein, wat bijdraagt aan schone, intelligente en flexibele datamodellen. ConsumerView streeft ernaar de beschikbaarheid van informatie binnen uw bedrijf te maximaliseren.

 

Dynamische en op maat gemaakte visualisaties

 

We leggen de nadruk op het idee dat de inzichten uit uw gegevens zo toegankelijk, dynamisch en specifiek mogelijk moeten zijn voor uw behoeften. Door multi-platform, cloud-gebaseerde interactieve dashboards te bouwen, streven we ernaar om mensen in uw hele bedrijf te voorzien van eenvoudige, snelle en indringende analyses die ze direct ‘op zak’ beschikbaar hebben.

 

Aanvullende analytische ondersteuning

 

Het optimaliseren van de efficiëntie van alle dataprocessen binnen uw bedrijf helpt om de meeste waarde uit uw gegevens te halen en op zijn beurt meer controle te krijgen over uw bedrijfsactiviteiten. Om dit te bereiken vinden we dat extra hulp gericht op de manier waarop gegevens worden verzameld, gebruikt en gedeeld en ook hoe alle analytische learnings kunnen worden geïmplementeerd in de toekomst is essentieel voor een succesvol resultaat.

 

ConsumerView Ltd
4 Farthings fold, Hanthorpe, Bourne, Lincolnshire, PE10 0RN, United Kingdom