Selecteer een pagina

Food

Dynamiek in voeding en gezondheid

Ons eetpatroon is in 40 jaar sterker verandert dan in de 10.000 jaar ervoor. Voedselzekerheid en voedselveiligheid zijn dossiers van wereldformaat. Verduurzaming van ketens is onontkoombaar. Consumentengedrag is grillig en we moeten omnichannel denken. De visie op voeding en gezondheid is enorm in ontwikkeling. Onderwerpen en dynamiek waarin wij ons dagelijks verdiepen en waarin wij ons thuis voelen. Het is een enerverende tijd waarin wij met elkaar moeten ondernemen.

Antwoord

Meer dan ooit is het voor ondernemers in agri & food van belang om vooruit te kijken en denken. De aansluiting met de maatschappelijke, politieke en economische agenda’s enerzijds en de ontwikkelingen op consumenten niveau anderzijds brengen veel uitdagingen met zich mee. Wij scheppen graag samen met u duidelijkheid in koers, aanpak en invulling. U staat sterk met een onderscheidende positionering.

Onderzoek als basis voor een duurzaam resultaat

Wij zijn gedreven om een duurzaam resultaat neer te zetten voor onze klanten. Wij geloven dat kennis de basis is voor een duurzaam resultaat. Kennis is een product dat bepaald wordt door informatie, ervaring, feiten en vaardigheden waarover we beschikken. Als u stopt met kennisontwikkeling, stopt alles. Kennis bepaalt de voorsprong op uw concurrenten.

Bent u op zoek naar informatie, feiten of kennis over uw markt? Wij helpen u graag verder. We werken met plezier samen met marketing- en communicatiebureaus, kwekers, handelaren en retailers.

ConsumerView Ltd
4 Farthings Fold, Hanthorpe, Bourne, Lincolnshire, PE10 0RN, United Kingdom