Selecteer een pagina

Flowers

Sturen op kennis

Ons doel voor de sierteelt is de consument centraal te stellen in elke beslissing die u maakt. Het is de consument die uiteindelijk beslist of uw bos bloemen, planten of bollen worden gekocht. Kennis over de markt, retail en consument is niet meer voorhanden, zoals dit een aantal jaren geleden wel het geval was. En dat terwijl het sturen op kennis nu meer dan ooit cruciaal is voor succes. Wij bieden u een oplossing.

Daadkrachtig en consumentgericht

Met onze jarenlange ervaring bij zowel telers, exporteurs als retailers, kunt u, naast specifieke markt- en productkennis, rekenen op een daadkrachtige en consumentgerichte aanpak. Wij verkopen geen dikke rapporten, maar actiepunten waar u meteen mee aan de slag kunt.

Onderzoek als basis voor een duurzaam resultaat

Wij zijn gedreven om een duurzaam resultaat neer te zetten voor onze klanten. Wij geloven dat kennis de basis is voor een duurzaam resultaat. Kennis is een product dat bepaald wordt door informatie, ervaring, feiten en vaardigheden waarover we beschikken. Als u stopt met kennisontwikkeling, stopt alles. Kennis bepaalt de voorsprong op uw concurrenten.

Bent u op zoek naar informatie, feiten of kennis over uw markt? Wij helpen u graag verder. We werken met plezier samen met marketing- en communicatiebureaus, kwekers, handelaren en retailers.

ConsumerView Ltd
4 Farthings Fold, Hanthorpe, Bourne, Lincolnshire, PE10 0RN, United Kingdom