Selecteer een pagina
The Earthshot Prize: duurzame en ecologische verandering stimuleren
The Earthshot Prize is ontworpen om de oplossingen te vinden en te laten groeien die onze planeet dit decennium zullen herstellen. We staan voor onze grootste uitdaging; om de plek die we allemaal thuis noemen in de komende tien jaar te regenereren. Dit initiatief gelooft in de kracht van menselijk vernuft om ons allemaal te bewijzen dat het schijnbaar onmogelijke mogelijk is.
 
Ze gebruiken een eerlijk en rigoureus proces om de beste en meest ingenieuze oplossingen te zoeken, selecteren, versnellen, toekennen en schalen om onze planeet te repareren en te regenereren, terwijl ze tegelijkertijd eco-innovators en hun impact koesteren.
 
Met de uitdagingen waarmee onze omgeving wordt geconfronteerd, kan het gemakkelijk zijn om een gevoel van nederlaag te voelen als het gaat om het beschermen van onze planeet. Maar het is belangrijk om te onthouden dat er toegewijde mensen en innovatieve projecten over de hele wereld plaatsvinden die enorme positieve effecten kunnen hebben!
 
Dit rapport belicht slechts een handvol redenen om optimistisch te zijn van de afgelopen weken.