Selecteer een pagina
Morrisons
Morrisons is een Britse supermarktketen die al meer dan een eeuw actief is. Morrisons, opgericht in 1899 door William Morrison, is uitgegroeid tot een van de grootste supermarktketens in het Verenigd Koninkrijk en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan £ 17,5 miljard. Met meer dan 500 winkels in het hele land is Morrisons voor veel Britten een populaire keuze om boodschappen te doen.
 
Morrisons staat bekend om zijn focus op verse, kwaliteitsproducten. Ze hebben hun eigen productiefaciliteiten voor vlees, bakkerij en vis, waardoor ze strikte controle kunnen houden over de kwaliteit van hun producten. Ze hebben ook een sterke toewijding aan het ondersteunen van Britse boeren en producenten, waarbij meer dan 90% van hun verse voedsel afkomstig is uit het VK.
 
Naast hun focus op verse producten, biedt Morrisons een breed scala aan producten voor alle budgetten en dieetwensen. Ze hebben hun eigen merk van producten, evenals het aanbieden van een verscheidenheid aan andere merken. Ze hebben ook een scala aan food-to-go-opties voor mensen met haast, evenals een thuisbezorgservice voor degenen die liever online winkelen.