Selecteer een pagina
B&Q
B&Q is een bekende huisverbeterings- en tuinwinkel gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf werd opgericht in 1969 en exploiteert momenteel meer dan 300 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland met een omzet van ongeveer £3,8 miljard. Het is eigendom van het grote Britse multinationale detailhandelsbedrijf Kingfisher plc, dat zijn hoofdkantoor in Londen heeft.
 
B&Q biedt een breed scala aan producten en diensten om klanten te helpen hun huizen en tuinen te verbeteren. Hun producten omvatten alles van doe-het-zelfgereedschappen en -apparatuur tot meubels, verlichting en interieurartikelen. Ze bieden ook een scala aan diensten, zoals keuken- en badkamerontwerp en -installatie, evenals tuinontwerp en landschapsarchitectuur.
 
B&Q biedt ook een scala aan middelen en hulpmiddelen om klanten te helpen met hun doe-het-zelfprojecten. Hun website biedt een schat aan informatie en inspiratie, waaronder handleidingen, projectideeën en instructievideo’s. Ze bieden ook workshops en lessen in hun winkels om klanten te helpen nieuwe vaardigheden en technieken te leren.