Selecteer een pagina
Aylett Garden Centre
Aylett Nurseries is een van de toonaangevende tuincentra in het zuidoosten van Engeland. Ze hebben een groot scala aan tuinbenodigdheden, van planten, struiken en bomen, kamerplanten en tuinbenodigdheden, tot meubels, tuinornamenten en containers, barbecues en tuingereedschap. Wijlen Roger Aylett begon met het kweken van Dahlia’s toen hij 21 jaar oud was. Vandaag de dag gaat de 2e generatie in de wet van kracht naar kracht.
 

Adam Wigglesworth bekroond met de Pearson Memorial medaille door de HTA

De Pearson Memorial Medal 2020 voor uitstekende service aan de tuinindustrie is uitgereikt tijdens een verrassende, sociaal afstandelijke presentatie aan Adam Wigglesworth, directeur van Aylett Nurseries en voormalig president van de HTA.
 
De aanhoudende Covid-pandemie betekende dat het gebruikelijke niveau van pracht en praal ontbrak in de procedure, maar dat dempte de sfeer van trots en viering niet.
 
De huidige HTA-president, Boyd Douglas-Davies, bezocht Aylett’s tuincentrum in Hertfordshire en nam deel aan een personeelsbriefing waar hij iedereen verraste met een toespraak waarin hij Adam’s bijdrage aan de tuinbouw door de jaren heen vierde.
 
De Pearson Memorial Medal voor uitstekende diensten aan de tuinindustrie wordt jaarlijks door de HTA uitgereikt sinds deze in 1930 werd ingesteld ter nagedachtenis aan de eerste secretaris-generaal van de HTA, Charles Pearson.