Fresh marketing beyond tomorrow 

Over ConsumerView

Samen sterker
We geloven in de kracht van samenwerking. ConsumerView verzamelt, bewerkt en deelt kennis, waardoor onze klanten en de klanten van onze klanten sneller kunnen scoren. Bovendien werken we samen met partners die ons aanvullen of die wij aanvullen. Zo beschikken wij altijd over de juiste expertise en een uitgebreide portfolio aan diensten om u compleet te ontzorgen.
 

Wortels in vers en retail
In 2002 zijn we gestart met ConsumerView, vanuit een passie voor vers en voor retail. Samen hebben we vele jaren ervaring opgedaan bij bedrijven in productie, handel, foodservice en retail.
 

Leren door te luisteren
Echt luisteren is een kunst. Met vertellen herhaal je datgene wat je al weet. Daarom proberen we zoveel mogelijk te luisteren. We luisteren naar marktontwikkelingen, ontwikkelingen en trends in retail en we luisteren naar consumenten en klanten, die uw producten kopen. Of nog niet kopen.
 

Delen van kennis
Natuurlijk delen we alles wat we leren graag met u, zodat u telkens een stap voor bent op uw concurrenten. Kijk maar eens bij onze expertises of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze marketeers. We komen graag een keer luisteren naar uw uitdagingen.