Fresh marketing beyond tomorrow 

DUURZAME VOEDING & GEZONDHEID

Samen met u pakken wij voedselverspilling aan en werken wij aan duurzame en gezonde voeding
ConsumerView werkt aan diverse programma’s op het gebied van verduurzaming van voeding, voedingsbeleid, voedselverspilling en voeding & gezondheid
 
ConsumerView ontzorgt. Wij begeleiden actief uw voedselverspillingstraject. Van meten en advies tot verbeteren en communiceren. Tailor made voor uw organisatie. Onze missie is om de voedselketen elke dag een stukje duurzamer te maken, waarbij gezonde voeding een wezenlijk onderdeel is.

 

Zorgsector 
ConsumerView begeleidt 8 UMC’s bij het reduceren van voedselverspilling in het doorbaakproject en is actief in de zorgsector om voedselverspilling te reduceren. Bij nulmetingen en effectmetingen maken wij gebruik van onze samenwerking met de cloud applicatie 'Food & Waste Scan', met een koppeling naar CuliCart van PinkRoccade. Hiermee wordt u compleet ontzorgt.

 

 

No Waste Network
Het No Waste Network is een initiatief van het Ministerie van Economische zaken. Dagelijks brengt ConsumerView nieuwe initiatieven, onderzoeken en nieuws onder de aandacht van bedrijven en instellingen.

 

 

 

Healthy Food Innovation Circle
Het HFIC beoogt om met 10 tot 15 MKB ondernemers vanuit de voedselverwerkende industrie, aangevuld met ondernemers vanuit de primaire sector tot daadwerkelijke onderscheidende innovaties te komen.

Het beoogde succes wordt gebaseerd op:

  1. het marktgericht en gestructureerd met elkaar samenwerken aan innovatieprocessen;
  2. het toepassen van gerichte creativiteit binnen een dergelijk proces;
  3. het koppelen van externe kennis, ervaringen netwerkpartners om tijdens dit proces waar nodig bij te sturen