Fresh marketing beyond tomorrow 

Actueel

  Pagina 3 van de 17 pagina's  < 1 2 3 4 5 >  Laatste ⟩

 • ‘Sierteeltverkoop groeit in AziĆ« en online’

  Geplaatst in Online | Social Media, Floral op maandag 9 oktober 2017

  In 2027 kopen consumenten wereldwijd voor 100 miljard Amerikaanse dollar aan bloemen en planten. Dat is een van de voorspellingen die de Rabobank doet in het rapport 'Volop kansen voor de Nederlandse sierteelt', dat vorige week is gepubliceerd. Hierin schetst de bank de ontwikkelingen in de sierteeltketen voor de komende tien jaar.

 • ‘Kans op nieuw Brexit-referendum groeit’

  Geplaatst in Economie op maandag 9 oktober 2017

  Zelfs de meest hardnekkige 'Brexit-believers' uit het House of Lords achten een nieuw Brexit-referendum eind volgend jaar niet langer onwaarschijnlijk. Dat zeggen Rob de Wijk en Arend Jan Boekestijn in hun buitenlandprogramma op BNR.

 • Facilitator in bloemsector breidt duurzaam uit

  Geplaatst in Duurzaam, Floral op maandag 9 oktober 2017

  Groenland breidt duurzaam uit door zonnepanelen, waterrecycling en -zuivering in zijn nieuwe bedrijfspand te integreren. Het bedrijf uit Aalsmeer verbindt partijen in de bloemensector. Ook in die sector groeit de vraag naar volledig ecologisch geteelde producten.

 • Consument besteedt kwart meer aan duurzame voeding

  Geplaatst in Duurzaam, Food op maandag 9 oktober 2017

  Nederlandse consumenten besteedden in 2016 26 procent meer aan duurzaam voedsel ten opzichte van een jaar eerder: in totaal € 3,8 mrd. Daarmee steeg het aandeel duurzame voeding binnen de totale voedselbestedingen van 8 procent in 2015 naar 10 procent in 2016.

 • 9 - 19 oktober: Dutch Agri Food Week

  Geplaatst in Food op maandag 2 oktober 2017

  Kom kijken, leren, ontdekken en proeven tijdens de derde editie van Dutch Agri Food Week. Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

 • Pagina 3 van de 17 pagina's  < 1 2 3 4 5 >  Laatste ⟩