Fresh marketing beyond tomorrow 

Actueel

  Pagina 3 van de 16 pagina's  < 1 2 3 4 5 >  Laatste ⟩

 • 9 - 19 oktober: Dutch Agri Food Week

  Geplaatst in Food op maandag 2 oktober 2017

  Kom kijken, leren, ontdekken en proeven tijdens de derde editie van Dutch Agri Food Week. Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

 • Royal FloraHolland met Milgro onderweg naar zero waste

  Geplaatst in Duurzaam, Floral op maandag 2 oktober 2017

  Royal FloraHolland, de grootste bloemenveiling ter wereld met vestigingen in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde, heeft Milgro, marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement, geselecteerd als outsourcing partner voor het afvalmanagement. Sinds 1 september 2017 heeft Milgro de volledige regie over de interne afvalstromen en -processen en de aansturing van externe afvaldienstverleners. In samenwerking met Royal FloraHolland werkt Milgro aan de realisatie van de zero waste ambitie die Royal FloraHolland heeft geformuleerd. Innovatie gericht op verdere verduurzaming en lagere kosten komen daarin samen.

 • Standaard etiket moet voedselverspilling terugdringen

  Geplaatst in Retail, Duurzaam, Food op dinsdag 26 september 2017

  The Consumer Goods Forum (CGF) en Champions 12.3 roepen op tot het gebruik van twee simpele houdbaarheidsaanduidingen om voedselverspilling tegen te gaan: een houdbaarheidsdatum voor bederfelijke producten (te gebruiken tot) en een kwaliteitsindicator voor niet-bederfelijke producten (ten minste houdbaar tot).

 • Deeltjes-natuurkunde voorspelt koopgedrag en voorkomt voedselverspilling

  Geplaatst in Retail, Duurzaam, Food op dinsdag 26 september 2017

  Supermarkten voorspellen hun voorraadbehoeften om jou en alle andere consumenten die ze willen bereiken precies genoeg en tegen de beste marge te kunnen verkopen met behulp van ingewikkelde wiskundige technieken. Die werden als eerste gebruikt in de natuur- en scheikunde en daarvan afgeleide vakken om bijvoorbeeld het gedrag van deeltjes of het weer beter te voorspellen.

 • Pagina 3 van de 16 pagina's  < 1 2 3 4 5 >  Laatste ⟩